on maailman johtava kauneustuotteiden suoramyyntiyritys, joka toimii yli 150 maassa sekä perustettu vuonna 1886. Toimii korkeimpien laatustandardien mukaisesti. 

AVON Cosmetics Finland Oy perustettiin 2005.

AVON oli ensimmäinen suurista kosmetiikan valmistajista, joka lopetti eläinkokeiden käyttämisen vuonna 1989.

Eettiset arvot

~ luottamus ~ kunnioitus ~usko ~ nöyryys ~ eheys

Suoramyynti

Tuotteemme toimitetaan kauneuskonsulteille suoraan valmistajalta. Nopeat toimitukset – rahalle vastinetta.

 TUOTEKEHITYS- JA TUTKIMUSKESKUS

AVONin vuonna 2005 valmistunut 100 miljoonan dollarin tuotekehitys- ja tutkimuskeskus varmistaa laadukkaan tuotekehityksen sekä markkinoiden innovatiivisimmat uutuudet. 

AVON oli ensimmäisenä käyttämässä AHA- happoja, Parsoll 11789 sekä Rejuvi-cell teknologiaa kosmetiikkatuotteissaan. AVON huolehtii ympäristöstä ja käyttää kierrätettäviä pakkausmateriaaleja ja AVONin tuotteilla on kolmen (3) kuukauden palautusoikeus, joka takaa riskittömän ostomahdollisuuden.

Takuuta on noudatettu jo 120 vuotta yhtiön perustamisesta asti. Visiomme: Avonin visiona on olla yritys, joka ymmärtää ja vastaa naisten tarpeisiin ympäri maailmaa niin tuotteiden, palvelun kuin uramahdollisuuksienkin saralla.

 AVON TUOTTEIDEN LAATU JA YMPÄRISTÖVASTUU

Tutkimus- ja tuotekehityksessä työskentelevän asiantuntijahenkilökuntamme lisäksi Avon toimii yhteistyössä tunnustusta saaneiden tiedemiesten kanssa ympäri maailmaa varmistaakseen, että yritys tarjoaa jatkuvasti kohtuuhintaisia huippuluokan tuotteita samalla kun se rikkoo kauneusinnovaatioiden ja tuoteteknologian rajoja.

 ELÄINKOKEITA VASTAAN

Avon ei tee eläinkokeita tuotteidensa turvallisuuden varmistamiseksi. Avon oli itse asiassa ensimmäinen suuri kosmetiikkayritys, joka luopui eläinkokeista kaikkien tuotteidensa osalta jo yli 20 vuotta sitten. Vaikka Avon ei tee eläinkokeita tuotteidensa turvallisuuden varmistamiseksi, joidenkin harvojen  maiden lainsäädäntö saattaa edellyttää tiettyjen ainesosien lisätestaamista, mikä joissain tapauksissa saattaa tarkoittaa esimerkiksi terveysviranomaisen valvonnassa tehtäviä elänkokeita. Ennen lain tahtoon taipumista Avon pyrkii kuitenkin aina vetoamaan viranomaisiin, jotta nämä hyväksyisivät tieteen tarjoamat toimivat vaihtoehdot eläinkokeille. Emme tietenkään voi rikkoa paikallisia lakeja,ja mikäli taivuttelut eivät tuota tulosta, meidän on toimitettava pyydetyt ainesosat testaukseen. Sama koskee kaikkia globaalisti toimivia kosmetiikkayrityksiä. 

Avon ei siis ole ongelman kanssa yksin, mutta jatkamme sinnikästä työtämme edistääksemme vaihtoehtoisten testaustapojen hyväksymistä. Avon on työskennellyt jo vuosikymmenten ajan edistääkseen tietoisuutta vaihtoehtoisista testausmenetelmistä. Avonin tuoteturvallisuusosaston varatoimitusjohtaja on mukana riippumattoman tutkimus- ja testausjärjestön, Institute for In Vitro Sciences -instituutin ohjausryhmässä. Järjestön tavoitteena on edistää niin kutsuttua in vitro -testausta eli eläinkokeisiin perustumatonta tutkimusta maailmanlaajuisesti. Avon on mukana tukemassa myös englantilaista FRAME-järjestöä (Fund for the Replacement of Animals in Medical Experiments), yhdysvaltalaisen Johns Hopkins -yliopiston Center for Alternatives to Animal Testing - tutkimuskeskuksen toimintaa sekä eurooppalaista EPAA-järjestöä (European Parnership for Alternative Approaches to Animal Testing). Kaikki kolme tahoa tekevät tutkimusta eläinkokeiden korvaamiseksi kosmetiikan testauksessa. Avon on myös yksi amerikkalaisen toksikologista testausta edistävän ASCCT-yhdistyksen (American Society for Cellular and Computational Toxicology) perustajajäsenistä. 

Lisäksi Avon tekee läheistä yhteistyötä muiden kauneusalanyritysten kanssa kosmetiikka-alan yrityksiä edustavan amerikkalaisen Personal Care Products Council -komitean kautta.

Voit siis olla varma siitä, että Avon jakaa aatteesi eläinten hyvinvoinnin edistämisestä. Eläinkokeiden vastustaminen ja eläinten hyvinvoinnin kunnioittaminen ovat Avonin tuoteturvallisuusohjelman kulmakiviä, ja Avon jatkaa maailmanlaajuista työtään vaihtoehtoisten testaustapojen edistämiseksi. Kehotamme sinuakin vaatimaan vaihtoehtoisten testaustapojen maailmanlaajuista hyväksymistä.

 Avon on edelleen yhtä sitoutunut välttämään eläinkokeita kuin viimeisten yli 20 vuoden ajankin. Mikään ei ole sen suhteen muuttunut, ja Avon käy asiasta keskusteluja eläinsuojelujärjestö PETA:n kanssa. Kantamme on aina ollut hyvin selkeä: Avon ei käytä eläinkokeita paitsi jos laki niin vaatii. Avonilla on liiketoimintaa yli 100 maassa, ja joissakin maissa on lakeja, jotka vaativat eläinkokeita. Avon on vain yksi monista kosmetiikka-alan toimijoista, jotka joutuvat kamppailemaan tämän kysymyksen kanssa. Ainoat yritykset, jotka välttyvät ongelmalta, ovat ne jotka toimivat ainoastaan sellaisissa maissa, joissa lainsäädäntö ei edellytä eläinkokeita. Kuitenkin Avon pyrkii aina ennen lain tahtoon taipumista vetoamaan viranomaisiin, jotta nämä hyväksyisivät eläinkokeiden sivuuttamisen. 

Asia ei ole yksinkertainen, sillä Avonin valikoimassa on noin 9 000 tuotetta yli 100 maassa. Vuonna 2011 alle 0,3 % näistä tuhansista Avon-tuotteista on testattu eläimillä lain vaatimuksesta. Tavoitteemme on laskea määrä nollaan. On tärkeää huomata, että Avon testaa itsenäisesti tuotteidensa turvallisuuden ilman eläinkokeita, ja yhtiön kansainvälinen tuoteturvallisuusohjelma perustuu periaatteeseemme vastustaa tarpeettomia eläinkokeita ja kunnioittaa eläinten hyvinvointia. Vuonna 1989 Avon oli maailman ensimmäinen suuri kosmetiikkayritys, joka teki päätöksen vetäytyä eläinkokeista. Ainoa syy, miksi Avon edelleen testaa jotkin tuotteet eläimillä, on tiettyjen maiden lainsäädäntö, jossa ei vielä ole hyväksytty tieteen tarjoamia vaihtoehtoisia tapoja testata tuotteiden turvallisuutta.

LAADUN TARKKAILU

Tuotteiden laatu ja turvallisuus on äärimmäisen tärkeää Avonille, ja yritys haluaa varmistaa, että tuotteet vastaavat sen omia erittäin korkeita vaatimuksia kontrolloitujen laboratoriotestien kautta, jotka suoritetaan tuotekehityksen ja -tuotannon jokaisessa vaiheessa. 

Pyydämme myös vapaaehtoisia arvioimaan tuotteidemme tehon, jotta voisimme olla varmoja niiden käyttömukavuudesta ja miellyttävyydestä.

 YMPÄRISTÖVASTUU

Ympäri maailmaa on käytössä menetelmiä, joiden tarkoituksena on vähentää pakkausjätettä ja energiankulutusta sekä kannustaa kierrätykseen ja uusiokäyttöön aina kun se on mahdollista. 

Uudet pakkausmateriaalit ja tuotantomenetelmät arvioidaan niiden kehittämisen yhteydessä ja Avon on ottanut tavoitteekseen varmistaa, että sen tuotteet ja yritystoiminta sekä vastaavat asiakkaiden tarpeisiin että toimivat ympäristövastuullisesti.

Avonin aerosolit eivät vahingoita otsonikerrosta!