KUKKASAIPPUAT

(Isot ja pienet ruusut pakataan ikkunalliseen laatikkoon)

Pienet kukkasaippuat

2.00 EUR

Pieniä erivärisiä kukkia tuoksuttomana / tuoksullisena.

Ruusu punainen sydänsaippua

9.00 EUR

Saippuoillamme peset niin kätesi kuin itsesi miellyttävän pehmeän vaahdon kera ja tunnet ihosi puhtaaksi. Saippuat tehdään pienissä erissä käsin joten värisävyt saattavat vaihdella ja jokainen saippua on yksilö. 

Tuoksuna: Ihastuttava TalviRuusu

Käsin tehty glyseriinisaippua, joka antaa hellän puhdistavan vaahdon hyväillen ihoasi kuitenkaan kuivattamatta sitä, sekä huuhtoutuen kevyesti. 

Paino: n. 115g 

INCI: VegetableGlyserin, PropyleneClycol, Water, SodiumStearate, SodiumLaurethSulfate, Sorbitol, SodiumLaurate, TetrapotassiumEtidronat, pentasodiumPentetate, GlycerylStearate, Parfyme. C77019, C77891, C77499, C778161.

Saippua sydämet yhdessä [hedelmäkakku]

7.00 EUR

Kasvipohjainen hoitava saippua jossa myös ihoa pehmentävää oliiviöljyä. Saippua voi olla muutakin kuin vain pala saippuaa. Sen hauska ulkonäkö antaa kylpyhuoneeseen ilmettä ja lahjaksi annettuna luo hyvää tuulta. Sopii myös erinomaisesti lisukkeeksi hääparille annettavaan kylpypyyhe lahjaan. Kotimaista käsityötä. 

Paino. n. 130 g 

Tuoksuna: Hedelmäkakku 

INCI: VegetableGlyserin, PropyleneClycol, Water, SodiumStearate, SodiumLaurethSulfate, Sorbitol, SodiumLaurate, TetrapotassiumEtidronat, pentasodiumPentetate, GlycerylStearate, Olea Europaea. + Sekä ihoystävälliset värit ja miellyttävän pehmeät tuoksuöljyt.

Ruusu Sydämessä saippua

6.00 EUR 

Tuoksuna: Moroccan Minttu, kirpeän raikas tuoksu. 

Saippuaruusu sydämen sisällä, mitä enemmän peset sitä enemmän ruusu tulee esiin. 

Käsin tehty GLYSERIINI SAIPPUA, antaa hellän puhdistavan vaahdon hyväillen ihoasi kuitenkaan kuivattamatta sitä, sekä huuhtoutuen kevyesti. 

Paino: n. 75g

INCI: VegetableGlyserin, PropyleneClycol, Water, SodiumStearate, SodiumLaurethSulfate, Sorbitol, SodiumLaurate, TetrapotassiumEtidronat, pentasodiumPentetate, GlycerylStearate, Parfyme. C77019, C77891, C77499, C778161.

 

Pidätämme oikeuden hinnan, muodon ja värin muutoksiin!