Tulosta

OSTOKSIA AVONILLA

 

Avonin itsenäiset kauneusneuvojat 

Esittelevät kuvastoa asiakkailleen kotonaan, työpaikallaan, sosiaalisissa ja vapaa-ajan tapahtumissa sekä ystävilleen ja perheenjäsenilleen.

He lähettävät tilauksensa Avonille ja tuotteet toimitetaan joko heidän lähipostiinsa tai suoraan kotiin. Avonin periaatteena on täydellisyys - jokainen Avon -nimeä kantava Avon -tuote on täydellisen turvallinen ja eettisesti valmistettu.

Avon -tuotteita käyttävät miljoonat naiset ja lisäksi miehetkin ympäri maailman ovat todisteena tuotteiden arvosta, laadusta ja yhdenmukaisuudesta.

Avon on ainoa yritys, jonka tyytyväisyystakuu tarjoaa 100%:sen rahojen palautuksen*. Tämä takuu otettiin käyttöön 125 vuotta sitten yrityksen perustamispäivänä, ja sitä on noudatettu siitä lähtien. Avonin tyytyväisyystakuu on lisänä lakisääteisiin kuluttajaoikeuksiin.

* Kaikilla Avonin tuotteilla on 90 päivän (3kk) kiistaton "rahat takaisin" -takuu, mikä tarkoittaa, että epäsopivat tuotteet voi palauttaa 90 päivän sisällä toimituksesta rahojen täyttä palautusta vastaan (kuitti oltava)